Ensto купує французьку компанію Tridelta Parafoudres

Ensto NOVEXIA придбала у Tridelta International AG весь акціонерний капітал Tridelta Parafoudres SA, виробник обмежувачів перенапруг для магістральних і розподільчих мереж, 8-го квітня 2016 г. Це придбання повністю відповідає стратегії Ensto в фокусуванні на якості силового обладнання розподільчих мереж.

Tridelta Parafoudres - це французька компанія, розташована в Баньєр-де-Бігор, Франція, що спеціалізується на обмежувачах перенапруг середньої і високої напруги, які захищають електричні лінії та обладнання від надмірних перенапруг і тим самим підвищують надійність мереж. Tridelta Parafoudres є добре відомим постачальником для великих розподільчих та залізничних мереж на всіх континентах. В Tridelta Parafoudres працює близько 40 фахівців, і має річний оберт в 12 мільйонів євро.

З цим придбанням, Ensto зміцнює свої можливості в забезпеченні надійних рішень для лінії будівництва. «Tridelta Parafoudres має надійну технологію виробництва обмежувачів перенапруг, доведений досвід, велику мережу дистриб'юторів і довгострокових відносин з клієнтами. Асортимент продукції доповнить поточний вибір продукції Ensto, особливо в області захисту від перенапруг, які є життєво важливими компонентами в будівництві надійних електромереж в екстремальних кліматичних умовах», говорить Арі Віртанен, генеральний директор Ensto Group.

В Ensto Group, Tridelta Parafoudres піде на користь тісна співпраця з Ensto NOVEXIA і в масштабах всієї мережі продажів Ensto's. Обидві компанії отримають операційну синергію, працюючи разом. «Ми вважаємо, що наші співробітники, клієнти та партнери отримають користь від угоди: як частина Ensto, бізнес матиме кращі ресурси і перспективу зростання, розробки продукції і розширення асортименту продукції», каже Markku Wederhorn, президент, Ensto Utility Networks.

Tridelta Parafoudres буде частиною бізнес-підрозділу Ensto Utility Networks станом на 8 квітня 2016 року. Tridelta Parafoudres буде перейменована в Ensto NOVEXIA Parafoudres і Matthieu Givelet буде її керуючим директором. Після завершення угоди, за оцінками, оберт Ensto Group за 2016 рік становить близько 280 мільйонів євро, і в ньому працює близько 1600 чоловік в 20 країнах.

Ari Virtanen

Генеральний директор

Ensto Group

Додаткова інформація:

Markku Wederhorn, президент Ensto Utility Networks, тел. +358 400 500 139

Matthieu Givelet, Керуючий директор, Ensto NOVEXIA і Ensto NOVEXIA Parafoudres тел. +33 681 62 93 10

Tridelta Parafoudres SA коротко

Tridelta Parafoudres SA є французькою компанією, розташована в Баньєр-де-Бігор, що спеціалізується на обмежувачах перенапруг середньої і високої напруги, які захищають електричні лінії та обладнання від надмірних перенапруг і тим самим підвищують надійність мереж. Tridelta Parafoudres SA в 1940 році почала бізнес з розрядників в рамках Soule Company. Tridelta Parafoudres є власником відомого бренду обмежувачів перенапруг Varisil, і сьогодні є добре відомим постачальником для великих розподільчих та залізничних мереж на всіх континентах. В Tridelta Parafoudres працює близько 40 фахівців, і має оборот в 12 мільйонів євро.

www.tridelta.fr