Tietosuojakäytäntö potentiaalisille asiakkaille


Sinulla on milloin tahansa oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä henkilökohtaiseen erityiseen tilanteeseesi liittyvällä perusteella, kun käsittelemme tietojasi oikeutettujen etujemme perusteella tai suoramarkkinointitarkoituksiin. Löydät tästä lisätietoja asiakirjan kohdista 3 ja 8.6.

1 JOHDANTO

Yksityisyytesi ja henkilötietojesi suojaaminen on meille (eli alla olevan 2-kohdan mukaiselle rekisterinpitäjänä toimivalle Enston konserniyhtiölle) tärkeää. Tässä tietosuojakäytännössä kerrotaan, miten keräämme ja käytämme henkilötietojasi yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) sekä tietoyhteiskuntakaaren luvun 24 (sähköinen suoramarkkinointi ja evästeet) mukaisesti.

Tätä käytäntöä sovelletaan kaikkiin Enston konserniyhtiöiden potentiaalisiin yritysasiakkaisiin. Tämä käytäntö ei muodosta sopimuksen osaa tai minkäänlaista velvollisuutta palvelujen tarjoamiseen. Saatamme milloin tahansa päivittää tätä käytäntöä ja saatamme päivitetyn version saatavillesi.

On tärkeää, että perehdyt tähän käytäntöön ja muihin sinulle mahdollisesti tietyissä tilanteissa tarjoamiimme yksityisyyskäytäntöihin, jotta olet tietoinen siitä, miten ja mistä syistä käytämme henkilötietojasi.

2 REKISTERINPITÄJÄN TIEDOT

Tämä tietosuojakäytäntö soveltuu henkilötietoihisi, joita yksi tai useampi Enston konserniyhtiöistä käsittelee rekisterinpitäjänä. Esimerkiksi ollessasi Ensto Oy:n potentiaalinen asiakas, Ensto Oy käsittelee tietojasi rekisterinpitäjän ominaisuudessa. Jos olet Ensto Finland Oy:n potentiaalinen asiakas, kyseinen yritys toimii henkilötietojesi rekisterinpitäjänä.

Alla olevasta listasta voit katsoa kaikki rekisterinpitäjät, joiden käsittelyyn tätä käytäntöä sovelletaan.

Jos olet epävarma siitä, mikä yhtiö tai mitkä yhtiöt toimivat henkilötietojesi rekisterinpitäjinä, pyydämme sinua ottamaan yhteyttä tietosuojavastavaan osoitteeseen privacy@ensto.com.

Enston konserniyritys

Yhteystiedot

Yhteyshenkilö / Toimitusjohtaja

Sähköposti

Tšekin tasavalta

     

Ensto Czech, s.r.o.

Industry Zone Cestlice Obchodni Street 107, 25101 Prague-Vychod, Tšekin tasavalta

 Jacek Wagner

cz.privacy@ensto.com

Viro

     

Ensto Ensek AS

Paldiski mnt 35/4A, 76606 Keila, Viro

 Peter Mõrd

ee.privacy@ensto.com

Ensto Ensek AS

Taevakivi3/5. Tallinna 13619, Viro

 Peter Mõrd

ee.privacy@ensto.com

Ensto Lighting Oü

Pärnuvälja 3 b, 72720 Paide

 Heimo Tammiste

ee.privacy@ensto.com

EMG Ensto Estonia Services OÜ

Paldiski mnt 35/4A, 76606 Keila, Viro

Viljar Laidvee

ee.privacy@ensto.com

Suomi

     

Ensto Oy

Ensio Miettisen katu 2, 06100 Porvoo, Suomi

Ari Virtanen

fi.privacy@ensto.com

Ensto Chago Oy

Ensio Miettisen katu 2, 06100 Porvoo, Suomi

 Juha Stenberg

fi.privacy@ensto.com

Ensto Finland Oy

Ensio Miettisen katu 2, 06100 Porvoo, Suomi

 Marko Aarttila

fi.privacy@ensto.com

Ensto Invest Oy

Ensio Miettisen katu 2, 06100 Porvoo, Suomi

Ari Virtanen

fi.privacy@ensto.com

Ensto Lighting Oy

Hepolammentie 25, 08680 Lohja, Suomi

 Jukka Tiitu

fi.privacy@ensto.com

Ranska

     

Ensto France SAS

RD 916, 66170 Nefiach, Ranska

 Jean-Luc Mombreux

fr.privacy@ensto.com

Ensto Novexia SAS

210 rue Léon Jouhaux, BP 10466, 69656 VILLEFRANCE-SUR-SAÔNE CEDEX, Ranska

 Mathieu Givelet

fr.privacy@ensto.com

Ensto Chago SAS

1 Boulevard Pierre Zmyslony, 27200 Vernon, Ranska

Juha Stenberg

fr.privacy@ensto.com

Saksa

 

 

 

Ensto Chago Deutschland GmbH

Mendelssohnstrasse 10, 81215 Munich, Saksa

Sven Meder

de.privacy@ensto.com

Ensto GmbH

Siemensallee 84, Bau 39, 76187 Karlsruhe, Saksa

Janne Näränen

de.privacy@ensto.com

Iso- Britannia

     

Ensto UK Ltd

Link House, Ninelands Lane, Garforth, Leeds, LS25 1NT, Iso-Britannia

Markku Wederhorn ja Marko Aarttila Yhtiön johtajina

uk.privacy@ensto.com

Unkari

   

 

Ensto Elsto KFT.

Komp u. 3, 1044 Budapest, Unkari

 Tibor Lakatos

hu.privacy@ensto.com

Intia

     

Ensto India Private Limited

Plot No. 241-242, Sector 6 IMT Manesar, Gurgaon, Haryana- 122050, Intia

 Ashok Kaushik

in.privacy@ensto.com

Italia

     

Ensto Italia S.r.l.

Via F. de Filippi, 3, 20129 Milano, Italia

 Aki Nevalainen

it.privacy@ensto.com

Ensto Elettrica S.r.l.

Via Zara, 42, 20032 Cormano (MI), Italia

 Marco Mariani

it.privacy@ensto.com

Kazakstan

     

Ensto Kazakhstan LLP

050034, Almaty, Str. Brodskogo, 37 A, toimisto 209, Kazakstan

 Andrey Zherebyatyev

kz.privacy@ensto.com

Latvia

     

AS Ensto Latvija

Gustava Zemgala gatve 71 Riga, LV1039, Latvia

 Uldis Kaugers

lv.privacy@ensto.com

Liettua

     

Ensto Lietuva, UAB

A. Juozapaviciaus 6/2, LT-09310 Vilna, Liettua

 Rimantas Klimavicius

lt.privacy@ensto.com

Norja

     

Ensto Nor AS

Prof.Birkelands vei 26a, 1081 Oslo, Norja

 Svein-Arill Laksesvela

no.privacy@ensto.com

Puola

     

Ensto Pol Sp. z o.o

ul. Starogardzka 17A, 83-010 Straszyn, Puola

 Jacek Wagner

pl.privacy@ensto.com

Venäjä

     

OOO Ensto Rus

Tallinskoye shosse 206, 198 205 Pietari, Venäjä

 Tatiana Novatskaya

ru.privacy@ensto.com

Slovakia

     

Ensto Czech, s.r.o.

 Jurkovicova 415, Batizovce, Slovakia

 Jacek Wagner

cz.privacy@ensto.com

Espanja

     

Ensto Canal S.A.

Poligono Padrosa, Sector C2, Calle HispanoSuiza No 1,2,3,5,i 6, 17730 Llers, Espanja

 Jean-Bernard Vitaux

es.privacy@ensto.com

Ruotsi

     

Ensto Sweden AB

Västberga allé 5, 126 30 Hägersten, Ruotsi

 Gunnar Engström

se.privacy@ensto.com

Ukraina

   

 

Ensto Ukraine, PrJSC

12A Poliarna St. Kyiv, 04655, Ukraina

 Alla Klymenko

ua.privacy@ensto.com

USA

   

 

Ensto USA LLC

5952 Peachtree Industrial Boulevard, Suite 13, Norcross, GA 30071, USA

 Michael Eck

us.privacy@ensto.com

3 HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN TARKOITUKSET JA OIKEUSPERUSTEET

Tarkoitus

Oikeusperuste

Enston konserniyritysten tuotteiden ja palveluiden suoramarkkinointi (mukaan lukien uutiskirjeet), sekä tapahtumista (jonka Enston konserniyritys järjestää tai johon yritys osallistuu) ilmoittaminen, kuten messut

Käsittely on tarpeen oikeutettuja etujamme varten, joita ovat markkinointi, liiketoimintamme luominen ja tehostaminen; ja/tai

Suostumuksesi

Asiakassuhteiden luominen

Käsittely on tarpeen oikeutettuja etujamme varten, joita ovat markkinointi, liiketoimintamme luominen ja tehostaminen

Markkina- ja mielipidetutkimusten suorittaminen

Käsittely on tarpeen oikeutettuja etujamme varten, joita ovat markkinointi, liiketoimintamme luominen ja tehostaminen; ja/tai

Suostumuksesi

Tunnistamistarkoitus

Käsittely on tarpeen lakisääteisen vaatimuksen takia (esimerkiksi siksi, ettei henkilötietoja luovuteta väärälle henkilölle)

Oikeusprosessit ja tuomioistuimen päätösten noudattaminen sekä Enston konserniyritysten oikeuksien suojaaminen

Käsittely on tarpeen lakisääteisen vaatimuksen noudattamiseksi; ja/tai

Käsittely on tarpeen oikeutettuja etujamme varten, joita ovat immateriaali- ja muiden oikeuksiamme suojaaminen kolmannen osapuolen vaatimuksia vastaan tai viranomaisten vaatimuksiin vastaamiseksi

Yritysjärjestely, jossa olemme osallisena

Käsittely on tarpeen oikeutettujen etujemme kannalta, joita ovat yhtiömme johtaminen ja kehittäminen

Historiallinen tutkimus

Yleinen etu; ja/tai

Käsittely on tarpeen oikeutettuja etujamme varten, joita ovat historiallisten katsausten laatiminen ja menneiden tapahtumien kokoaminen aikaa myöten tapahtuneen kehityksemme kirjaamiseksi ja yleiseen tiedontarpeeseen vastaamiseksi; ja/tai

Suostumuksesi

4 HENKILÖTIETORYHMÄT JA NIIDEN SÄILYTYSAJAT

Säilytämme henkilötietojasi ainoastaan niin kauan, kuin se on tarpeen täyttääksemme ne tarkoitukset, joita varten keräsimme tiedot mukaan lukien oikeudellisten, kirjanpidollisten tai raportointiin liittyvien vaatimusten täyttäminen. Määrittäessämme asianmukaiset säilytysajat henkilötiedoille otamme huomioon tietojen määrän, luonteen ja arkaluontoisuuden, tietojesi luvattomasta käytöstä tai luovutuksesta aiheutuvan vahingon mahdollisen riskin, tarkoitukset, joita varten käsittelemme henkilötietojasi, voimmeko toteuttaa nuo tarkoitukset muilla keinoin ja laissa asetetut vaatimukset.

Joissakin tilanteissa saatamme anonymisoida henkilötietosi siten, ettei niitä voida enää yhdistää sinuun, jolloin voimme käyttää tällaista tietoa ilmoittamatta siitä sinulle. Saatamme myös olla velvollisia säilyttämään tietoja alla kuvattua pidempään, mikäli se on tarpeellista käynnissä olevan oikeudellisen prosessin vuoksi tai tuomioistuimen tai viranomaisen päätöksen noudattamiseksi.

Löydät tarkemmat tiedot erilaisten henkilötietoryhmien säilytysajoista alla olevasta taulukosta.

Tietoryhmä

Säilytysaika

Potentiaalisen asiakaan nimi, yhteyshenkilön nimi ja titteli/ potentiaalisen asiakkaan edustajat, Enston konserniyrityksen yhteyshenkilö ja hänen yhteystietonsa: osoite, puhelinnumero ja sähköposti

Suoramarkkinointitarkoitus: poistetaan välittömästi suoramarkkinoinnin kieltämisen jälkeen (huomioithan, että jos olet esimerkiksi peruuttanut suostumuksesi tai kieltäytynyt vastaanottamasta uutiskirjeitämme tai muuta markkinointimateriaaliamme, voimme joutua säilyttämään joitakin tietojasi, jotta varmasti noudatamme kyseistä toivettasi)

Muut tarkoitukset: säilytetään 2 vuotta tietojen keräämisestä

Luvat ja suostumukset

Poistetaan välittömästi, kun suostumus tai lupa vanhentuu (esimerkiksi jos lupa on annettu vain tiettyä tapahtumaa varten) tai kun saamme tiedon siitä, että olet peruuttanut suostumuksesi tai lupasi (säilytämme kuitenkin tietoja, joita tarvitsemme noudattaaksemme toivettasi, esimerkiksi toiveesi olla vastaanottamatta suoramarkkinointiamme)

 

Yhteydenottopyynnöt

Säilytetään 2 vuotta ensimmäisestä yhteydenottopyynnöstä

Mielipide- ja markkinatutkimusten tulokset

Säilytetään 2 vuotta tutkimuksen tekemisestä

Videovalvontamateriaali (materiaali, joka on kuvattu Ensto-konserniin kuuluvien yrityksien tilojen edustalla yleisen turvallisuuden vuoksi)

Säilytetään enintään 1 vuosi, ellei sovellettavasta lainsäädännöstä seuraa pidempää säilytysaikaa

Uutiskirjeen tai muun suoramarkkinoinnin tilausta koskeva tieto ja muut niihin liittyvät tiedot (esimerkiksi kuinka monta kertaa olet avannut markkinointiviestimme)

Poistetaan välittömästi tilauksen lopettamisen jälkeen (lukuunottamatta niitä tietoja, joita tarvitsemme toiveidesi noudattamiseksi siitä, että et halua vastaanottaa markkinointimateriaaliamme)

Yhteystietojen lähde

Säilytetään 2 vuotta tietojen keräämisestä

Valokuvat

Valokuvat poistetaan välittömästi yhteistyösuhteen päättymisen jälkeen, ellei tietoja käytetä historialliseen tutkimukseen tai immateriaalioikeuksiemme suojaamiseen kolmansia vastaan tai viranomaisten vaatimuksiin vastaamiseksi. Kahden jälkimmäisen tarkoituksen kohdalla valokuvia käytetään todisteina/ lausuntoina tavaramerkkiemme käytöstä. Kun valokuvia säilytetään edellä mainittujen tarkoitusten vuoksi, ne ovat asianmukaisesti suojattuja ja niiden käyttö on rajoitettu ainoastaan historialliseen tutkimukseen ja oikeuksien suojaamiseen

Tapahtumaan liittyvä henkilötieto, jota Ensto-konserniin kuuluva tapahtumanjärjestäjä vaatii tapahtumaan osallistumiseksi, esimerkiksi tasoitustieto golfkilpailuun osallistumista varten

Poistetaan välittömästi tapahtuman jälkeen

Terveyteen ja allergioihin liittyvät tiedot

Poistetaan välittömästi (i) sen tapahtuman jälkeen, jota varten tiedot on kerätty tai (ii) vierailusi jälkeen Enston konserniyrityksen tiloissa, mitä varten tietoja on kerätty

Passi tai muu henkilöllisyystodistus

Säilytetään 6 kuukautta tiedon hankinnasta

5 HENKILÖTIETOJEN LÄHTEET

Keräämme henkilötiedot pääosin suoraan sinulta, mutta tietoja kerätään myös seuraavista lähteistä:
• Ulkoiset yhteystietolistat, jotka saadaan asiakkailta, tavarantoimittajilta, jakelijoilta, jälleenmyyjiltä ja muilta liikekumppaneilta kuten myös seminaareista, tapahtumista ja näyttelyistä;
• Julkisesti saatavilla olevat lähteet: LinkedIn, yritysten verkkosivut, ammattilaisten verkkoportaalit;
• Kolmannet tahot yritysjärjestelyssä; ja
• Evästeet ja muut vastaavat teknologiat. Lisätietoja saat tutustumalla evästekäytäntöihimme: https://www.ensto.com/terms-and-conditions/cookies-policy/

Henkilötietojen antaminen ei ole pakollista, mutta niitä voidaan tarvita palvelun tai tuotteen tarjoamiseksi sinulle, sopimuksen solmimiseksi, yhteydenpitoon ja markkinoinnin sekä yhteydenpidon räätälöimiseksi parhaiten sinulle sopivaksi. Jos et anna meille pyytämiämme henkilötietoja, emme välttämättä pysty markkinoimaan, ottamaan yhteyttä emmekä tarjoamaan tuotteitamme ja palveluitamme sinulle.

6 HENKILÖTIETOJEN VASTAANOTTAJAT

• IT-järjestelmien tarjoajat;
• Tietoturvapalvelujen tarjoajat;
• Verkko- ja uutiskirjeanalytiikkaa suorittavat yhtiöt;
• Enston konserniyritykset;
• Tapahtumajärjestäjät;
• Asiaankuuluvat viranomaiset; ja
• Kolmannet osapuolet osana yritysjärjestelyä

Huomaathan, että vaikka suurin osa vastaanottajista sijaitsee Suomessa tai muualla EU:ssa tai ETA-alueella, jotkin yllämainituista vastaanottajista voivat sijaita tai käsitellä tietoja kolmansissa maissa riippuen henkilöstä, jonka tietoja käsitellään sekä käsillä olevasta tilanteesta. Jos me siirrämme ja/tai palveluntarjoajamme siirtää henkilötietojasi EU:n tai ETA-alueen ulkopuolelle, siirtoa koskevat EU:n komission hyväksymät mallisopimuslausekkeet taikka muut asianmukaiset suojatoimet, kuten yritystä koskevat sitovat säännöt, ellei EU:n komissio ole todennut, että maassa, johon tietoja siirretään, on riittävä tietosuojan taso. Voit pyytää kopion käyttämistämme suojatoimista ottamalla yhteyttä kohdassa 2 mainittuun henkilöön.

7 PROFILOINTI

Saatamme käyttää evästeitä tai muita vastaavia teknologioita lähettäessämme uutiskirjeitä tai markkinointiviestejä tai kerätäksemme ja analysoidaksemme käyttäjien aktiivisuutta ja mieltymyksiä. Profiloinnin ansiosta voimme esimerkiksi lähettää sinulle kohdennettua markkinointia. Lisätietoa evästeistä ja siitä, miten voit välttyä evästeiden käytöltä, löydät tutustumalla evästekäytäntöihimme osoitteessa: https://www.ensto.com/terms-and-conditions/cookies-policy/.

8 OIKEUTESI

8.1 Pääsy henkilötietoihin

Sinulla on oikeus varmistaa, käsittelemmekö henkilötietojasi ja jos käsittelemme, sinulla on oikeus saada pääsy omiin henkilötietoihisi sekä saada seuraavat tiedot:
• Käsittelyn tarkoitukset;
• Kyseessä olevat henkilötietoryhmät;
• Vastaanottajat tai vastaanottajaryhmät, erityisesti EU:n ja ETA-alueen ulkopuoliset vastaanottajat tai kansainväliset järjestöt, joille henkilötietoja on luovutettu tai luovutetaan;
• Mahdollisuuksien mukaan henkilötietojen suunniteltu säilytysaika tai jos se ei ole mahdollista, kriteerit, joiden mukaan säilytysaika määräytyy;
• Omien tietojen oikaisu- ja poistamisvaatimuksen esittämisoikeuden olemassaolo sekä mahdollisuus rajata tai vastustaa henkilötietojesi käsittelyä;
• Oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle;
• Mikäli henkilötiedot eivät ole peräisin sinulta, tieto niiden alkuperästä;
• Tieto siitä, käytetäänkö automaattista päätöksentekoa sekä automaattisen päätöksenteon logiikka ymmärrettävässä muodossa, kuten myös automaattisen käsittelyn merkitys ja sen suunnitellut seuraukset sinulle; ja
• Asianmukaiset suojatoimet, joita sovelletaan henkilötietojen siirtämiseen EU:n ja ETA-alueen ulkopuolelle

Sinulla on oikeus saada kopio käsitellyistä henkilötiedoista, kunhan kopio ei vaikuta haitallisesti muiden oikeuksiin tai vapauksiin. Mahdollisista lisäkopioista voimme veloittaa kohtuullisen hallinnollisiin kuluihin perustuvan korvauksen.

8.2 Oikeus tietojen oikaisemiseen

On tärkeää, että säilyttämämme henkilötiedot ovat täsmällisiä ja ajantasaisia. Ilmoitathan meille, mikäli henkilötiedoissasi tapahtuu muutoksia.

Sinulla on oikeus saada epätarkat ja virheelliset tiedot oikaistua ilman aiheetonta viivytystä. Sinulla on lisäksi oikeus saada puutteelliset henkilötiedot täydennettyä.

Ilmoitamme oikaistun henkilötiedon kaikille vastaanottajille, joille olemme luovuttaneet henkilötietojasi, jollei tämä osoittaudu mahdottomaksi tai vaadi suhteettoman suurta vaivaa. Ilmoitamme nämä vastaanottajat sinulle pyynnöstäsi.

8.3 Oikeus tietojen poistamiseen (“Oikeus tulla unohdetuksi”)

Sinulla on oikeus vaatia meitä poistamaan henkilötietosi ilman aiheetonta viivytystä edellyttäen, että jokin seuraavista perusteista täyttyy:

• Henkilötietoja ei enää tarvita niihin tarkoituksiin, joita varten ne kerättiin tai joita varten niitä muutoin käsiteltiin;
• Peruutat suostumuksesi, johon käsittely on perustunut, eikä käsittelyyn ole muuta laillista perustetta;
• Vastustat käsittelyä, eikä käsittelyyn ole olemassa perusteltua syytä;
• Vastustat tietojesi käsittelyä suoramarkkinointitarkoituksiin;
• Tietojasi on käsitelty lainvastaisesti; tai
• Henkilötiedot on poistettava meihin kohdistuvan lainsäädäntöön perustuvan velvoitteen noudattamiseksi.

Huomaathan, että yleinen tietosuoja-asetus tunnistaa tilanteita, joissa käsittely voi olla välttämätöntä yllä olevien poistoperusteiden soveltumisesta huolimatta. Ilmoitamme sinulle aina erikseen tällaisista olosuhteista ja käsittelyn perusteesta.

Ilmoitamme henkilötietojesi poistamisesta kaikille vastaanottajille, joille olemme luovuttaneet henkilötietojasi, jollei tämä osoittaudu mahdottomaksi tai vaadi suhteettoman suurta vaivaa. Ilmoitamme nämä vastaanottajat sinulle pyynnöstäsi.

8.4 Oikeus käsittelyn rajoittamiseen

Sinulla on oikeus rajoittaa tietojesi käsittelyä seuraavissa tilanteissa:
• Kiistät henkilötietojesi paikkansapitävyyden, jolloin rajoitamme tietojesi käsittelyä, kunnes tietojen paikkansapitävyys on varmistettu;
• Käsittely on lainvastaista, mutta vastustat henkilötietojen poistamista ja vaadit sen sijaan niiden käytön rajoittamista;
• Emme enää tarvitse kyseisiä henkilötietoja tämän asiakirjan mainitsemiin tarkoituksiin, mutta tarvitset tietoja oikeudellisen vaateen laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi; tai
• Olet vastustanut käsittelyä oikeuksiesi perusteella ja kyseinen käsittely on perustunut tässä asiakirjassa mainitulle oikeutetulle edullemme, ja tämän seurauksena käsittelyä rajoitetaan siksi aikaa, kun todennetaan, syrjäyttävätkö rekisterinpitäjän oikeutetut perusteet rekisteröidyn perusteet.

Jos tietojesi käsittelyä on rajoitettu, ilmoitamme sinulle ennen kuin poistamme rajoituksen.

Ilmoitamme henkilötietojesi käsittelyn rajoittamisesta kaikille vastaanottajille, joille olemme luovuttaneet henkilötietojasi, jollei tämä osoittaudu mahdottomaksi tai vaadi suhteettoman suurta vaivaa. Ilmoitamme nämä vastaanottajat sinulle pyynnöstäsi.

8.5 Oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen

Sinulla on oikeus saada meille antamasi henkilötiedot jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa (kuten XML-formaatissa relevantin metadatan kanssa), ja oikeus siirtää kyseiset tiedot toiselle rekisterinpitäjälle, jos:
• käsittelemme henkilötietojasi suostumukseesi perustuen; tai
• käsittelemme henkilötietojasi, koska se on tarpeellista välillämme tehdyn sopimuksen täytäntöönpanemiseksi; ja
• käsittely suoritetaan automaattisesti; ja
• tämä oikeus ei vaikuta haitallisesti muiden oikeuksiin ja vapauksiin.

Sinulla on yllä mainituissa tapauksissa oikeus saada henkilötietosi siirrettyä suoraan meiltä toiselle rekisterinpitäjälle, jos se on teknisesti mahdollista. 

8.6 Vastustamisoikeus

Sinulla on milloin tahansa henkilökohtaiseen erityiseen tilanteeseesi liittyvällä perusteella oikeus vastustaa henkilötietojen käsittelyä, jos käsittelemme henkilötietojasi oikeutettujen etujemme perusteella. Tällaisen vastustamisen jälkeen emme enää käsittele tietojasi, jollemme osoita sellaista huomattavan tärkeää ja perusteltua syytä käsittelylle, joka syrjäyttää sinun etusi, oikeutesi ja vapautesi tai jos se on tarpeen oikeusvaateen laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi.

Jos henkilötietojasi käsitellään suoramarkkinointia varten, sinulla on milloin tahansa oikeus vastustaa henkilötietojen käsittelyä. Jos vastustat suoramarkkinointia, henkilötietojasi ei enää käytetä kyseiseen tarkoitukseen.

8.7 Oikeus peruuttaa suostumus

Jos käsittelemme henkilötietojasi suostumuksesi perusteella, sinulla on milloin tahansa oikeus peruuttaa suostumuksesi. Kun olemme vastaanottaneet ilmoituksen suostumuksesi peruuttamisesta, emme enää käsittele tietojasi niihin tarkoitukseen tai tarkoituksiin, joihin alun perin suostuit, ellei meillä ole käsittelylle toista oikeusperustetta.

8.8 Oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle

Sinulla on oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle, mikäli uskot, että emme noudata soveltuvaa tietosuojalainsäädäntöä. Suomen valvontaviranomainen on tietosuojavaltuutettu.

9 YHTEYDENOTOT

Autamme sinua mielellämme, mikäli sinulla on kysymyksiä tai huolia henkilötietojesi käsittelystä tai oikeuksistasi. Jotta voimme tarjota sinulle riittävät tiedot sekä käytännöllisiä neuvoja, pyydämme sinua lähettämään kysymyksesi tai kommenttisi kirjallisesti fi.privacy@ensto.com .

Saatamme joutua pyytämään sinulta tietoja varmistuaksemme henkilöllisyydestäsi. Tämä on turvallisuustoimenpide, jolla pyrimme varmistumaan siitä, että henkilötietoja ei paljasteta henkilöille, joilla ei ole oikeutta vastaanottaa niitä.