Ensto One Home arvonnan säännöt


1. Mitä arvotaan:

Ensto Oy arpoo kaksi (2) kappaletta Ensto One Home -kotilatausasemia (arvo 895 euroa kappale). Latausasemaan pääset tutustumaan tarkemmin täällä.

ensto-one-home-arvonta-latausasema.jpg

2. Osallistumisohjeet:

Arvontaan osallistut tykkäämällä Facebook julkaisustamme ja kommentoimalla julkaisuun, mikä on mielestäsi paras Ensto One Home ominaisuus, jonka esittelemme julkaisun yhteydessä olevalla videolla. Aikaa osallistua on 7.6.2020 klo 23:59 asti. Arvonta toteutetaan Suomessa.

3. Tietojen käyttö:

Osallistuja antaa Ensto Oy:lle luvan käyttää tietojaan arvonnan suorittamiseen ja mahdolliseen voitosta ilmoittamiseen. Osallistujien tietoja ei käytetä muihin tarkoituksiin. Voittajalta pyydetään arvonnan jälkeen lupa voittajan julkistamiseen Facebookissa ja Enston verkkosivuilla, mutta voittaminen ei edellytä luvan antamista.

4. Arvonnan suorittaminen & voitosta ilmoittaminen:

Suoritamme arvonnan 8.6.2020, jonka jälkeen ilmoitamme voittajille (arvotaan 2 latausasemaa eli kahdella kommentoijalla on mahdollisuus voittaa) arvonnan voittamisesta yksityisellä Facebook-viestillä. Voittajat valitaan satunnaisesti arvontaan 7.6.2020 mennessä osallistuneiden keskuudesta. Mikäli voittajaan ei saada yhteyttä arvomme viikon kuluttua uuden voittajan. Arvonta toistetaan viikon välein kunnes saamme yhteyden voittajaan. Luonnollisesti uusi arvonta mitätöi aiempien voittajien oikeuden palkintoon. Koska arvonnassa on kaksi palkintoa arvomme molemmat erikseen. Sama henkilö ei voi voittaa kahta latausasemaa.

5. Palkinnon vastaanottaminen

Palkinto toimitetaan voittajalle postitse tai Ensto Oy:n lähimmälle jälleenmyyjälle, josta palkinnon voi noutaa. Mikäli palkinto toimitetaan postitse maksaa Ensto Oy postimaksun Suomessa. Mikäli muita kuluja syntyy, vastaa palkinnon vastaanottaja niistä itse. Ensto Oy ei vastaa mahdollisista palkinnon vastaanottamisen esteistä, eikä latausaseman asentamisesta johtuvista kuluista.

6. Facebook arvonnan osallistumisalustana

Facebook ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla, eikä kampanja liity mitenkään Facebookiin. Näin ollen osallistuja vapauttaa Facebookin kaikesta vastuusta. Arvonnan järjestää Ensto Oy.

7. Muuta:

Ensto voi evätä henkilön osallistumisen arvontaan epäsoveliaan käytöksen perusteella, vaikka tämä täyttäisi arvonnan osallistumisen asettamat ehdot. Enston henkilökunta ei voi osallistua arvontaan. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntöjen muutoksiin.